Haarverzorgingsproducten

De hairextensions hebben vitale voedingsstoffen en vocht nodig, omdat de haren niet meer zijn verbonden met het lichaam.  Hairtalk hairextensions die goed worden onderhouden met de juiste verzorgingsproducten blijven zijdezacht en glanzend. Dit betekent eveneens dat ze vaker teruggezet kunnen worden.
Wij werken uitsluitend met de producten van Hairtalk. Deze haarverzorgingsproducten hebben we allemaal voor je op een rijtje gezet.

Hairtalk Balsam

Deze balsam ontwart het haar, maakt het glad en veerkrachtiger. De balsam kan in vochtig haar worden worden aangebracht. Gebruik een kleine hoeveelheid en vermijd de plakstrips.

Hairtalk hairextension balsam haar!

Hairtalk Detangler

De detangler zorgt voor het eenvoudig borstelen van het haar.

Hairtalk hairextension detangler haar

Hairtalk shampoo

Deze shampoo houdt het haar glanzend en verzorgd de hairextensions optimaal. Daarnaast reinigt de shampoo het haar en blijft hydrateren. De shampoo is zacht voor het haar en de hoofdhuid.

Hairtalk hairextension shampoo haar

Hairtalk Conditioner

De conditioner maakt het haar zijdezacht, soepel, glanzend en gezond. Het biedt een diepe werkzame voeding voor het haar en optimaliseert de vochtbalans. Tevens herstelt het de kwetsbare plekken van het haar en geeft het haar een beschermend laagje.

Hairtalk hairextension conditioner Haar

Hairtalk Repair creme

Deze diepwerkende conditioner voedt iedere hairextension en het eigen haar. Laat de repair creme 10-15 minuten intrekken, spoel het daarna uit en je haar is krachtig, handelbaar en glanzend tot in de puntjes.

Hairtalk hairextension repair creme haar