Hairextensions

Geen vrouw is hetzelfde. Maar iedere vrouw is wel graag van top tot teen verzorgd. Één van de belangrijkste ingrediënten voor een modern en verzorgd uiterlijk is ongetwijfeld het kapsel.
Wij hebben onze kapsters opgeleid tot hairextensions-professionals. Zo kun je bij ons terecht voor advies en voor het plaatsen van hairextensions.

De bevestiging door middel van tapes, zorgt voor een vlakke, naadloze en onopvallende verwerking in je eigen haar.

Onze hairextensions zijn gemaakt van echt haar en beschikbaar in 4 verschillende lengtes. Daarmee kunnen we ook bij jou fantastische haarverlengende extensions zetten of een mooie, onopvallende haarverdikking.
Alles is onzichtbaar behalve het eindresultaat!

Revolutionaire hairextensions

Onze hairextensions zijn ook geschikt voor mensen met (heel) dun en fijn haar. Zonder het eigen haar te beschadigen kunnen onze tape extensions worden geplaatst.
Ook de haarstukken zijn haarvriendelijk, onopvallend, simpel en snel aan te brengen. De haarstukken worden bevestigd door middel van de tape techniek en beschadigen je eigen haar niet.
Bij Haar! werken wij voor een haarverlenging of haarverdikking uitsluitend met de toonaangevende- en haarvriendelijke verzorgingsproducten van Hairtalk.
Hierdoor kunnen wij altijd het door jou gewenste resultaat realiseren. Of je nu meer volume wilt, of langer haar, alles is mogelijk. Met de Hairtalk extensions geven we je de perfecte uitstraling.

De voordelen van Hairtalk hairextensions

✓geen gereedschap nodig: de hairextensions worden zonder speciale apparatuur in het haar aangebracht
✓simpel en snel: meer volume en verlenging in een handomdraai
✓natuurlijk haar: het haar is natuurlijk en niet ontdaan van haarschubben waardoor het zijn massa, glans en levendigheid behoudt
✓natuurlijk, onzichtbaar resultaat: dankzij de ultra dunne en platte tape bevestiging integreren de hairextensions subliem met het eigen haar
✓langdurig en zeker: na enkele weken raden we aan de hairextensions te verwijderen en opnieuw te plaatsen. Door de kwaliteit van de hairextensions kunnen deze 8-10 maanden gebruikt worden
✓uitgebreid kleurenpalet: de hairextensions zijn verkrijgbaar in verschillende, levendige en sprankelende natuurtinten. Ook beschikbaar in root tinten waarbij het kleurverloop (van geverfd haar) van donker naar licht bij de wortel uitgroei, wordt nagebootst

Nieuwsgierig naar onze hairextensions?

Wil je graag meer informatie over onze hairextensions of wil je graag een afspraak maken bij onze gespecialiseerde kapsters? Wij helpen je graag!

Haarextensions Haar!