Haarverlenging door hairextensions

Verleidelijke lange lokken… dat is waar veel vrouwen van dromen.
Echter groeit je haar maar 1-1,5 centimeter per maand. Dit betekent: geduld!

Vaak ontbreekt het echter aan geduld, of wanneer je haar eenmaal lang is, is het net te dun aan de onderkant. Een haarverlenging door middel van hairextensions kan ervoor zorgen dat je binnen no time lang haar hebt én dat het er ook nog eens volumineus en verzorgd uitziet.
Bang dat je eigen haar daaronder lijdt? Maak je geen zorgen. Wanneer je je eigen haar en de hairextensions goed verzorgt voorkomt dit haarbreuken.
Belangrijk hierbij is wel; dat de haarverlenging wordt gerealiseerd door een professionele en goed opgeleide kapper en op tijd wordt verwijderd.

Haarverlenging met echt haar

Bij Haar! gebruiken we enkel hairextensions van Hairtalk, gemaakt van echt haar.
Dit betekent dat je de hairextensions hetzelfde kunt behandelen als je eigen haar. Denk hierbij aan: wassen, knippen, krullen, stijlen etc.
De hairextensions zijn voorzien van een transparante plakstrip en kunnen onopvallend in het eigen haar worden bevestigd. Zo wordt een onopvallende haarverlenging gecreëerd. De vlakke en flexibele tapes voegen perfect samen met het eigen haar. Dit draagt zeer comfortabel.

Goed nieuws, want na 8 tot 10 weken kunnen de hairextensions herplaatst worden. De hairextensions zijn dus herbruikbaar en daarmee voordelig in het gebruik. Dit betekent een haarverlenging voor een langere periode, meerdere keren.

Haarverlenging vs haarlengtes

Van een korte coupe naar lange lokken?
Binnen 45 tot 60 minuten kunnen wij een complete haarverlenging realiseren.
Kortom, een geweldig nieuw kapsel in een handomdraai.
Wij bieden hairextensions in verschillende lengtes:
✓25 cm: valt tot net onder de schouder
✓40 cm: valt tot op de bovenrug- midden van de rug
✓50 cm: valt in de taille
✓55/60 cm: valt tot net boven de heup
Omdat bij het inzetten van de hairextensions gebruik wordt gemaakt van de zogenaamde “sandwich-methode” dat wil zeggen, twee tape hairextensions tegen elkaar met je eigen haar er tussen, kan naast de haarverlenging tegelijkertijd ook elke natuurlijk kleurnuance worden bereikt met de beschikbare levendige, sprankelende en natuurlijke tinten. Ook kleureffecten als ombré en bayalage zijn mogelijk door de unieke Hairtalk colormelt extensions die we gebruiken. Colormelt zorgt voor een geleidelijk verloop van de ene kleur aan het begin van de hairextension naar een andere kleur aan het uiteinde van de extension.

Haarverlenging en voller haar?

Wil je graag in no time langer en voller haar? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze gespecialiseerde kapsters helpen je graag!

hairextensions haarverlenging haar