Verzorging van hairextensions

Mooi haar begint bij verzorgd haar, zowel met als zonder hairextensions.
Hairextensions hebben echter speciale zorg nodig die is afgestemd op de behoeften van 100% echt haar. De haren zijn niet meer verbonden met de wortel en krijgen daarom geen vocht- en voedingsstoffen meer geleverd door het lichaam. Het is om die reden uitermate belangrijk dat de hairextensions met de juiste producten worden verzorgd. Wij adviseren onze klanten de verzorgingsproducten van Hairtalk te gebruiken zodat de hairextensions zijdezacht blijven en gemakkelijk borstelbaar. Verder zorgt gebruik van deze producten ervoor dat de hairextensions altijd in optimale conditie zijn en lang bruikbaar blijven.

Haarverzorging tips

Door een haarverlenging of – verdikking neemt de hoeveelheid haren toe. Wij raden je aan om je extensions goed te verzorgen.
✓ borstel je haren regelmatig en goed door. Wij adviseren je gebruik van de Hairtalk extension brush. Voor onderweg is er de pocket brush, de handtas vriendelijke variant.
✓ borstel het haar met een neerwaartse beweging. Borstel van beneden naar boven. Dus begin bij de uiteinden van het haar en werk daarvandaan naar boven. Niet te hard borstelen en gebruik geen kam.
✓ pas op met chloor en zeewater. Nadat je het water uitkomt, raden we aan om de haren even uit te spoelen met leidingwater.
✓ maak het haar droog, maar föhn het niet te heet. Voor het eigen haar is dit ook niet wenselijk.
✓ ga niet met nat haar slapen.
✓zorg dat je haren klitvrij zijn voor iedere wasbeurt. Je kunt je haren het beste onder de douche wassen en niet met je hoofd voorover in de wasbak. Laat je natte haren niet onnodig lang onder een handdoek zitten na het wassen.
✓vermijd zonnebrand en producten met UV beschermer.

Bekijk hier onze haarverzorgingsproducten van Hairtalk.

Vragen over haarverzorging?

Heb je vragen over de behandeling van je hairextensions? Wij helpen je graag.

haarverzorgingsproducten hairtalk haar