De verschillende kleuren van hairextensions

Omdat wij bij het inzetten van onze hairextensions gebruik maken van de zogenaamde ‘sandwich-methode’, dat wil zeggen twee tape extensions tegen elkaar met je eigen haar er tussen, kan elke natuurlijke kleurnuance worden bereikt.
Dit doen we met de 48 levendige, sprankelende en natuurlijke kleuren die bij ons op voorraad liggen. De kleuren gaan van diep zwart, naar sprankelend rood, tot hoog blond.

Daarnaast beschikken we ook over meer extravagante kleureffecten. Ombré en bayalage zijn mogelijk door de unieke colormelt kleuren. Door deze effecten hoef je je eigen haren niet te kleuren.
Colormelt zorgt voor prachtige, revolutionaire tinten gebaseerd op een geleidelijk verloop van de ene kleur aan het begin van het haar naar een andere kleur aan het uiteinde.

Wat zijn colormelt hairextensions

Colormelt betekent eigenlijk dat verschillende haarkleuren in elkaar overgaan. Oftewel in elkaar smelten. Dit kan een subtiele overgang zijn, waarbij je nauwelijks ziet dat er iets gekleurd is, maar het kan ook wat meer extravagant waarbij de kleur aan de uiteinde van de haren bijvoorbeeld langzaam overgaat naar een lichtere kleur. Colormelt zijn geen harde lijnen, het zijn natuurlijke overgangen.
Wanneer je je eigen haren liever niet wil kleuren, of enkel tijdelijk een colormelt effect wilt, zijn deze hairextensions een optie.

Welke kleur-of kleureffecten zijn mogelijk met hairextensions?

Eigenlijk zijn alle kleureffecten mogelijk. Om je een beetje een beeld te geven, of je op ideeën te brengen hebben we de kleuren hieronder opgesomd en weergegeven.
Staat jouw kleur er niet bij?
Geen enkel probleem, neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

✓natuur en rood
✓blond
✓root: van bruin of grijs naar blond
✓metallic
✓colormelt
✓fantasy

Bekijk hier al onze haarkleuren.

Behoefte aan kleuradvies?

Wij adviseren je graag over de kleurtinten die het beste bij je passen.

Hairband bruin