Service

Bij Haar! werken we met zeer goede kwaliteit hairextensions van Hairtalk.
Deze hairextensions zijn gemaakt van echt haar!
Dit betekent dat je de met de hairextensions alles kan doen, wat je ook met je eigen haren doet.
Stijlen, krullen, wassen etc.

Jouw wensen zijn voor ons het allerbelangrijkst. We willen niet dat je je haar anders gaat dragen of gaat stijlen dan dat je bent gewend. Wanneer jij iedere dag je haren droog föhnt, of gaat slapen met krullers in je haar, dan kan je dat met onze hairextensions nog steeds.
Je behoudt je prettige routine, iedere ochtend en avond en na elke wasbeurt, dat is ons streven.

Advies

Iedere klant heeft andere wensen en behoeften, maar ook ander haar of een andere haargroei. Hier houden wij bij het inzetten van de hairextensions rekening mee.

Voor ons is het net zo belangrijk als voor jou dat je je hairextensions goed verzorgt.
Des te langer heb je er plezier van. Belangrijk hierbij is o.a. dat je na het inzetten van de hairextensions je haren 24-36 uur niet wast. Zo kunnen de tapes uitharden.
Voor de verzorging van de hairextensions, raden we onze producten van Hairtalk aan. Deze zijn vrij van parabenen en sulfaten, wat er voor zorgt dat de hairextensions in top conditie blijven.

Mocht het nu zo zijn dat je haar droog wordt dan zorgen onze producten ervoor dat je haar met de juiste middelen behandeld. Binnen mum van tijd ziet je haar en weer uit als nieuw. Uiteraard zijn je extensions na enkele maanden wel aan vervanging toe.
De garantie vervalt wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van onze Hairtalk producten.